USA Szakmai Tapasztalatszerzés

Legális munkavállalás saját szakmában

J-1-es vízum feltételei

Az USA Szakmai Tapasztalatszerzés program, csak saját szakmai területen való elhelyezkedést engedélyez.

Az INTERNSHIP Program keretén belül ​maximum 12 hónapot lehet dolgozni, ha:

  • a jelentkező most még egyetemi hallgató (lehet passzív státuszban is)
    VAGY

  • ​nem több, mint 1 éve diplomázott
     

​Azon diplomával rendelkezők, akik több mint 1 éve végeztek, akár 18 hónapot is dolgozhatnak az Egyesült Államokban, a PROFESSIONAL CAREER TRAINING Program keretén belül, ha:

  • van 1 év teljes munkaidős szakmai tapasztalatuk, melyet az USA-n kívül szereztek meg,
    VAGY

  • ​szakmájukban nem rendelkeznek felsőoktatási diplomával, de van 5 év teljes munkaidős szakmai tapasztalatuk, melyet az USA-n kívül szereztek és ugyan abban a szakmában helyezkednének el, melyben 5 évet dolgoztak.

Az álláskeresésben segítünk, de elhelyezést nem tudunk garantálni.


 

      Állásajánlatokat           oldalunkon is találtok!

 

Bővebb tájékoztatást kérj e-mailben: info{kukac}fly2work.hu

  • Facebook Social Icon

© Fly2Work